Archívum

Hozzászólások

Webkamera a Tóparton

Webkamera

Időjárásállomás

Nagyvállalkozások

Honlap oldalak

Kunfehértó Község Képviselő-testülete 2018 június 26-án a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében Képviselő-testületi nyílt ülést tartott.

– Ide kattintva megnézheti a 2018-as jegyzőkönyveket! 

– Ide kattintva megnézheti a 2018-as határozatokat!

– Ide kattintva megnézheti az ülésről készült Videó felvételt!

Tájékoztatom, hogy 2018.06.30. nappal 81630. számú, Dr. Garai -Tóth Anna ENAR működtetésével kapcsolatos feladatok ellátására kapott megbízatását módosítom a következők szerint.

Kunfehértó községben végzett ENAR tevékenységét megszüntetem.

Továbbá 2018.07.01. napjától Dr. Aladics Sándor, ENAR működtetésével kapcsolatos feladatok ellátására megbízom, és egyben az ehhez a tevékenységez kapcsolódó 9834. számú megyei körzetét kibővítem, hivatkozva a 119/2007.(X.18.) FVM rendelet 5. § (6) bekezdésére.

Dr. Aladics Sándor telefonon való elérhetősége a következő:

06-30-948-22-35

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatala

Élelmiszerlánc-biztonsági, Növény- és Talajvédelmi Főosztály

Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály 1.

Cím:6000 Kecskemét, Halasi út 34. 76/503-370, fax: 76/415-485, e-mail: kecskemet-aeu@bacs.gov.hu

Kérem tájékoztatásom szíves tudomásulvételét.

Kecskemét, 2018106.26.

A járási hivatalvezető helyett eljáró Dr. Bories Attila András járási hivatalvezető-helyettes nevében és megbízásából

Kovácsné dr. Magyar Katalin

járási főállatorvos h.

 

Kunfehértó Község Képviselő-testülete 2018 június 26-án (kedden) 17,00 órai kezdettel, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében nyílt ülést tart.

Kattintson ide és megláthatja az előterjesztéseket!

Iskolánk 4. osztálya, május 29-én Ópusztaszerre a Nemzeti Emlékparkban tett látogatás. Olvasmányaikból már ismerték a Honfoglalás eseményeit, itt pedig a valóságban találkozhattak történelmi emlékeinkkel. A Feszty – körkép megtekintése és a múzeumpedagógiai óra, amely a régészet alapjait mutatta meg interaktív formában, nagy hatással volt rájuk. Második kirándulásuk a Tópartra vezetett ahol a Campingben aludtak egy éjszakát. A tiszta, kulturált körülmények, a jó hangulat a fürdés, a finom ebéd, még jobban összekovácsolta a csapatot. Nagyon felszabadultan, vidáman telt el a két nap. Köszönjük mindenkinek, aki ezt lehetővé tette.

Sívóné Fodor Ágnes

Június első szombatján iskolánk 6. osztálya a távoli Eger várát kereste fel. Mivel irodalom órákon Gárdonyi Géza: Egri csillagok című történelmi regényét dolgoztuk fel, így különösen nagy volt az érdeklődés a vár iránt. A vár alatti labirintusrendszert vártuk talán a legnagyobb izgalommal: nem is csalódtunk, hangulatos volt a bóklászás a sokszázéves folyosókon. A híres pincerobbantástól a középkori ágyúk megtöltéséig mindenről hallottunk… Még most is cseng a fülünk a „szakállas puska” hangjától… Gárdonyi Géza házához is elsétáltunk, megcsodáltuk mívesen szép íróasztalát, pipagyűjteményét, a 4000 kötetes könyvtárat. A késő délután már a Dobó téren talált bennünket, ahol kötetlen sétálással, fagyizással, beszélgetéssel töltöttünk el egy bő félórát. Köszönjük Kunfehértó Önkormányzatának, Polgármester Úrnak, hogy rendelkezésünkre bocsátotta a buszt.

 

 

 

 

 

 

Köszönjük Szabó Károlynak a stresszmentes utazást.

Stammer József  tanár

A Mosolyvár Óvoda egy pályázati programban vett részt a 2017-18-as nevelési évben. A pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Tehetség  Program írta ki, támogatta. Az év során foglakozásokat tartottak a gyermekeknek, a Csiga csoport vett részt a programban. Pozitív gondolkodás, egymás elfogadása, önbizalom növelés, stresszkezelés voltak a legfőbb témák, a kiválasztott játékok, relaxációs szövegek mind-mind ezeket szolgálták. A kicsik élményeiket is papírra vetették. Május 18-án kiállítást készítettünk a munkáikból, a foglalkozásokon készített fotókból. Bemutattunk néhány játékot a gyermekekkel , melyeket a pályázat kapcsán tanultunk. Rövid tájékoztatást kaptak a szülők a programról: a foglakozásokról, a vásárolt eszközökről: nagy parafatábla, plédek, pólók, Bagdi Bella cd, papírok, íróeszközök, nyomdaköltségek: meghívók, plakátok, képek. A Csiga csoportosok kis tánccal is készültek az alkalomra, egy Bagdi Bella táncra táncoltak.

Pályázatok

Gömb-Panoráma

Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink

Hír Kategóriák

Nemzeti Jogszabálytár

Nemzeti Jogszabálytár

Gravityscan Badge