e-Ügyintézés
Aktualitások
Időkép a Tóparton
Archívum
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

Az EMMI Sportért Felelős Államtitkársága és a Magyar Diáksport Szövetség közös szervezésében összesen 14 sportág mutatkozott be a Messzi István Sportcsarnokban Kecskeméten. A rendezvényen több mint ezer általános iskoláskorú gyerek vett részt. A program fő célkitűzése, hogy országszerte segítse a sport beépülését a gyermekek mindennapjaiba.

atied kajak vivas

A 4. osztályos tanulóknak lehetősége adódott, hogy részt vegyen ezen a rendezvényen és játékos keretek között kipróbálják a különböző sportágakat. Többek között a kajak-kenut, teniszt, tollast, vívást, asztaliteniszt, stb. Ezen kívül fejlesztő ügyességi játékokkal is megismerkedhettek. Közben pecsétek gyűjtésével ajándékokat kaptak. Fárasztó, élmény dús nap volt. Köszönjük a lehetőséget!

Németh Mónika

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Pályázatok
Időkép a Főúton
Időjárásállomás
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!