e-Ügyintézés
Aktualitások
Időkép a Tóparton
Archívum
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

IMG_1737Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a Közlekedéstudományi Intézet közreműködésével, Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram keretében  pályázatot hirdettek „Biztonságos Óvoda”címmel, melyet óvodánk – a Mosolyvár Óvoda – is megpályázott

A pályázat legfontosabb célja az óvoda pedagógiai programba integrálható közútiközlekedésbiztonsági módszertani segédletek megismertetése az intézményekkel,óvodapedagógusokkal, az intézmények közlekedésre nevelési tevékenységének támogatása.IMG_1705

A kiírók a mi óvodánkat is érdemesnek tartotta a cím elnyerésére. Június 2-án trénerük meglátogatott minket, megkaptuk az elismerő oklevelet, és a gyerekek játékos tesztlapokat töltöttek ki a biztonságos közlekedéssel kapcsolatban.

Kattintson a képre és kinagyítódik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Pályázatok
Időkép a Főúton
Időjárásállomás
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!