Időkép a Tóparton
Archívum
Időjárásállomás
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

bursaBursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2017. évi fordulójára történő pályázat benyújtására !

Kunfehértó Község Önkormányzata „A” és „B” típusú pályázatot ír ki a BURSA HUNGARICA Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2017. évi fordulójára, hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok számára.

Pályázni a www.emet.gov.hu honlapon elérhető EPER-BURSA rendszerből, a regisztrációt követően kinyomtatott, és a pályázó által aláírt pályázati űrlapon lehet, melyet egy példányban kell benyújtani a Polgármesteri Hivatalhoz.
A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott, (www.emet.gov.hu honlapon megtekinthető) csatolandó mellékletekkel együttesen érvényes. Valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2016. november 8.

A részletes pályázati feltételekről érdeklődni lehet:

személyesen, ügyfélfogadási időben
Bodó Szilveszterné ügyintézőnél, vagy
77/507-103-as telefonszámon.

Polgármesteri Hivatal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Pályázatok
Időkép a Főúton
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!