e-Ügyintézés
Aktualitások
Időkép a Tóparton
Archívum
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

A 2016 december végén megnyert KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00119 ASP pályázatban elnyert 6 millió forin több mint ötven százalékát lehetett számítástechnikai hardver és szoftver fejlesztésre költeni, amit még decemberben kiírt ajánlattételi felhívás keretében pályáztattunk. A nyertesek a Connection Kft és az Imperium Kft a megrendelt konfigurációkat december végén és január elején le is szállították. A gépek az új programok használatához történő felkészítése a napokban befejeződött. Ezalatt elkezdődtek a kollégák felkészítése a programok használatára, illetve a gazdálkodási programokba már az első rögzítések meg is kezdődtek. Az adó program “éles” használata is csak napok érdése.
A további programok beüzemelése is a megadott ütemterv szerint folytatódik, melyről folyamatosan tájékoztatjuk a tisztelt érdeklődőket !

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Időkép a Főúton
Időjárásállomás
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!