Aktualitások
Időkép a Tóparton
Archívum
Időjárásállomás
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

dscf3944A Kunfehértói Általános Iskola két osztálya (5. és 8. osztály) 2016. szeptember végén 3 napos erdei iskola programon vehetett részt a kunfehértói Gyermek- és Ifjúsági Táborban. A felső tagozatos tanulók játékos formában elevenítették fel a vízzel kapcsolatos tudásukat és szereztek új tapasztalatokat. Erdélyi László és Bankos Zsolt vezetésével megtekinthettük a falu szennyvíztisztításának és víztisztításának folyamatát.

dscf3964A tópart körüli ismertető táblák érdekes információval gyarapították ismereteinket. Játékos ügyességi feladatok, éjszakai bátorság próba és kézműves foglalkozás színesítette programunkat. A jövőben is szeretnénk tanulóinkat megismertetni a tanulás e formájával.
Köszönjük a támogatást, segítséget: Kunfehértó Önkormányzatának, Huszár Zoltánnak, Mosolyvár Óvoda dolgozóinak, Vörös Lajosné Irénkének és nem utolsó sorban a szülőknek!

szervező: Szöllős Anita

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Időkép a Főúton
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!