Időkép a Tóparton
Archívum
Hozzászólások
Időjárásállomás
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

A Kunfehértóért Közalapítvány jótékony célú közadakozásra hívja fel a lakosságot PESTI LAJOS (Kunfehértó, Rákóczi utca 77. szám alatti lakos) és családja részére. A családnak 2018. augusztus 21-én a tűzvészben otthona megsemmisült. A megsegítésükre közadakozást hirdetünk. Az adományokat a Közalapítvány erre a célra nyitott 10402568-50526884-78571000 számú bankszámlaszámára kérjük utalni, melynek teljes összege a családnak kerül átadásra. Kérjük, hogy az utaláskor a megjegyzésbe feltétlenül kerüljön feltüntetésre „Pesti Lajos” A készpénz adományokat a Polgármesteri Hivatalban, a COOP üzletben és a Pinceboltban kihelyezett gyűjtő dobozokba lehet elhelyezni.
A tárgyi adományokat a Vöröskereszt helyi csoportja várja a Könyvtárban, minden hétköznap 8 és 16 óra között.

Köszönettel: Kunfehértóért Közalapítvány Kuratóriuma

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Pályázatok
Időkép a Főúton
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!