Időkép a Tóparton
Archívum
Hozzászólások
Időjárásállomás
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

Pénteken gyermeknapot tartottunk. Idén az intézményünk udvarában töltöttük ezt a napot, de több meglepetéssel készültünk. Különféle vicces, érdekes játékokkal készültünk mi, óvónők. Az ügyesek cukorkát kaptak jutalomként. Forgószínpad szerűen haladtunk a helyszínek között csoportonként. Míg két csoport az udvaron játszott, egy csoport az utcán a kis autókkal kerülhetett egyet. A kis járműveket a rendőrségnek köszönjük, külön Majoros Lórándnak, aki a helyszínen segítette a kis autókkal közlekedő gyermekeket.

Aztán újabb meglepetés következett: mozgó fagyis kocsi érkezett hozzánk. Minden kis óvodás kapott fagylaltot, négy íz közül választhattak. A program végén újabb meglepetés érte a piciket: kis ajándékot  is kaptak, egy-egy buborékfújót vihettek haza. Óvodánkban minden nap a gyermekekről szól, a gyermekekért dolgozunk, a mai napon, gyermeknapon  különösen így volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Pályázatok
Időkép a Főúton
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!