Időkép a Tóparton
Archívum
Időjárásállomás
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak
  1. szeptember 30-án megrendeztük a szokásos őszi hulladékgyűjtést. Reggel 8 órától délután 3 óráig érkezett a papír és PET palack az iskola udvarára. Ennek eredményeként összesen 5200kg papírhulladékot és 370 kg PET palackot szállítottak el!

hulladek3Minden évben versenyt szervezünk az alsó, ill. a felső tagozatos osztályok között.

A végeredmény:
Alsó tagozat: I. hely: 4. osztály
II. hely: 3. osztály
III. hely: 2. osztály
IV. hely: 1. osztály
Felső tagozat: I. hely: 6. osztály
II. hely: 8. osztály
III. hely: 5. osztály
IV. hely: 7. osztály

Gratulálunk az összes osztálynak, nagyon lelkesek és ügyesek voltak!
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani: az Arany Kapu Zrt.-nek, hogy ismét biztosították számunkra a mérési lehetőséget, az FBH-NP Nonprofit KFT-nek és a Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft.–nek az elszállításért! Valamint minden kedves szülőnek, hozzátartozónak és falubelinek akik segítettek!

hulladek2

 

Az elektromos hulladék mennyisége sosem látott méretet öltött. Nagy köszönet illet mindenkit, aki vette a fáradságot és behozta régi készülékeit, támogatva ezzel iskolánk diákjait!

Németh Mónika

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Pályázatok
Időkép a Főúton
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!