e-Ügyintézés
Aktualitások
Időkép a Tóparton
Archívum
Hozzászólások
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

A Polgármesteri Hivatal Ügyeleti száma : +36 30/619-68-90

2019. év

Tisztelt Lakosaink és Egyeztető Partnereink!

Kunfehértó Településrendezési eszközei (Településszerkezeti terv, Helyi Építési Szabályzat) módosulnak 3 külterületi helyszínen, és az üdülőterület központjában. A változások azt a célt szolgálják, hogy egy mezőgazdasági major bővülhessen, és az üdülőterületen egy 4 szobás vendégház megépülhessen. A módosítás keretében két erdőrész is keletkezik Erdőszélen és a lőtér közelében. A község beépítésre szánt területei nem növekednek meg.

A módosítás leírása , mely ide kattintva letölthető, bővebben kifejti a változásokat, és kitér a környezetalakítás, közműellátás, környezetvédelem témáira is.

A tervanyag véleményezhető a Képviselő-testület 7/2017. (III.30.) számú Partnerségi rendeletének megfelelően. Észrevételeiket elektronikusan a kfto.jegyzo@gmail.com címre és írásban a polgármesteri hivatal jegyzői irodájába juttatva közölhetik 2019. március 8-a éjfélig.

Élőszóban is mód nyílik javaslataik közlésére. Lakossági fórumot tart önkormányzatunk a Településrendezési eszközök módosításának tervezetéről február 28-án (csütörtökön) 14:00 órakor a Polgármesteri Hivatal tanácstermében, melyre tisztelettel meghívom az érdeklődőket.

Huszár Zoltán
polgármester

 

 

Pályázatok
Időkép a Főúton
Időjárásállomás
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!