Időkép a tóparton
Hulladék gyűjtés 2023
Archívum
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Tisztelt Lakosaink és Egyeztető Partnereink!

Kunfehértó Településrendezési eszközei (Településszerkezeti terv, Helyi Építési Szabályzat) módosulnak az üdülőterületen (Seregély sor mellett). A változás azt a célt szolgálja, hogy a Seregély sor keleti oldalán és a közelében lévő 1497/3,5,6 helyrajzi számú telkeken az üdülőházakon kívül szállásépületek is elhelyezhetők legyenek.

A módosítási terv bővebben kifejti a változásokat, és kitér a környezetalakítás, közműellátás, környezetvédelem témáira is.

A tervanyag véleményezhető a Képviselő-testület 7/2017. (III.30.) számú Partnerségi rendeletének megfelelően, valamint a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési, településképi, építésügyi és örökségvédelmi, valamint közigazgatási hatósági eljárási szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 143/2020. (IV. 22.) Korm. rendelet 3. §-a alapján, a módosítással kapcsolatban észrevételt, javaslatot tenni – kizárólag elektronikus úton lehet.

Észrevételeiket elektronikusan a kfto.jegyzo kukac gmail.com címre és írásban a polgármesteri hivatal jegyzői irodájába juttatva közölhetik 2020. július 5-e (vasárnap) éjfélig.

Tisztelt Lakosaink és egyeztető partnereink az elektronikus és postai úton történő írásos vélemény-nyilvánításon túlmenően a Kunfehértó Község Polgármesteri Hivatala bejáratánál elhelyezett gyűjtőládába is leadhatják észrevételeiket.

Kunfehértó, 2020. június 17.

Huszár Zoltán

polgármester

5/2016 (II.18.) Önkormányzati rendelete Kunfehértó Község Helyi Építési Szabályzatáról

Kunfehértó szabályozási térképe – belterület
Kunfehértó szabályozási térképe – üdülőterület
Kunfehértó külterületi szabályozási térképe
Külterületi szabályozási tervlapok
Belterületi szabályozási tervlapok
MFP pályázatok

Időjárásállomás