Időkép a Tóparton
Archívum
Hozzászólások
Időjárásállomás
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

Bátran állíthatjuk, hogy ebben a tanévben nemzetközi farsangi mulatságon vehettek részt, akik február 23-án ellátogattak az iskolába. Ugyanis a tél elűzésére több ország képviselője is ellátogatott hozzánk. Japánból, Mongóliából, Mexikóból, Ausztriából, Amerikából, sőt még Tibetből is voltak vendégeink.
A vidám felvonulás után remek produkciókat láthattunk. Először aerobik gyakorlatokat adott elő Szanyi Cintia és Szanyi Zsanett, amivel a Diákolimpiára készülnek. Utánuk a 4. osztály swingelt, a 6. osztály pedig különböző stílusokból összeállított egyveleget adott elő. A műsor végét Onodi Eszter, Szanyi Zsanett és Szanyi Cintia saját koreográfia alapján összeállított hip-hop táncot adott elő.
A jelmezverseny díjazása:
1.            Szabó-Csanádi Márton(Maszály)
2.            Rántó Gyöngyvér(Gésa)
3.            Sasvári Péter(Viking)
Különdíjasok: Taskovics Máté(Tibeti szerzetes) és Baranyi Réka(Arab sejk).

A süti sütő verseny eredménye:
1. Péter-Szabó Mihályné
2. Szász Csenge Kamilla
3. Kozákné Bozóki Anikó

Gratulálunk mindenkinek!

Ezúton szeretnénk megköszönni Törteliné Salac Évának és Bozsóki Franciskának a tortákat és mindenkinek a rengeteg tombolatárgy felajánlást! Külön köszönet Somogyi Andrásnak, hogy vállalta a program levezetését.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Pályázatok
Időkép a Főúton
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!