e-Ügyintézés
Aktualitások
Időkép a Tóparton
Archívum
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

Február 17-én, pénteken tartottuk farsangi mulatságunkat az oviban. A gyermekek már nagyon várták, hogy felvehessék jelmezüket. Szebbnél szebb ötletes ruhákat láttunk és  több örök kedvencet. Minden csoport kis műsorral készült. A szülők jóvoltából, támogatásával pedig egy kis meglepetéssel örvendeztettük meg az ovisokat: a Csiga duó zenés műsorát nézhették meg, akik aktívan bevonták a gyermekeket is, mozgással, tánccal.

Egy kis tánc és sütizés után a program zárásaként elégettük a kisze bábunkat az udvaron, közben a nagycsoportosok a következő mondókával űzték el a telet:

Kelj, kelj kikelet,
seprűzd ki a hideget,
ereszd be a meleget,
dideregtünk eleget!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Időkép a Főúton
Időjárásállomás
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!