e-Ügyintézés
Aktualitások
Időkép a Tóparton
Archívum
Hozzászólások
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

A Polgármesteri Hivatal Ügyeleti száma : +36 30/619-68-90

Kedves kunfehértói, és a községünk iránt érdeklődő látogató !

Kunfehértó község polgármestereként Örömmel köszöntöm Önt ezen a honlapon, amely minden bizonnyal hozzájárul ahhoz, hogy Kunfehértó országszerte, de a határainkon túl is ismertebbé váljon.

Az internetes technológia lehetővé teszi számunkra, hogy Ön, kedves látogatónk, akár sok száz, vagy ezer kilométer távolságból képet kapjon községünkről, életünkről, és kedvet kapjon meglátogatni bennünket, ugyanakkor a községben lakóknak is képes naprakész információkkal szolgálni.A falu vezetése, és lakossága szeretettel vár mindenkit, aki kíváncsi Kunfehértó hagyományaira, kultúrájára, vagy gazdasági lehetőségeire. A Kunfehértó Tófürdőre turisztikai céllal ideérkezőket éppúgy örömmel látjuk, mint a befektetési, munkahely teremtési szándékkal rendelkezőket. Ez a Web oldal mindegyikőjük számára sok hasznos információval fog szolgálni.


Kunfehértó büszke természeti szépségeire, épített környezetére, az elmúlt évek eredményeire, de bátor a jövő céljainak megfogalmazásakor is. Sok új barátra és ismerősre, partnerre és befektetőre van szükségünk, hogy céljainkat elérjük, hogy életünket javítsuk. Ezzel az internetes oldallal is kapcsolatrendszerünket kívánjuk bővíteni, és megismertetni a világot magunkkal. Még egyszer köszöntöm Kunfehértó polgárait, lakosait is, remélem ők is örömüket lelik az itt látottakban, és olvasottakban.

Huszár Zoltán polgármester

Pályázatok
Időkép a Főúton
Időjárásállomás
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!