Aktualitások
Időkép a Tóparton
Archívum
Időjárásállomás
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

December első napjaiban Kiskunhalas városának és körzetének legjobb mesemondói –az iskolai házi versenyek győztesei—mérték össze tudásukat. Mint minden évben, a Martonosi Pál Könyvtár adott helyet a versenynek.A nagyterem megtelt az ifjú mesemondókkal, felkészítő tanáraikkal, s az érdeklődő szülőkkel.A hallgatóság pisszenés nélkül figyelte a produkciókat: sok humoros, nagyon szórakoztató történetet hallottunk, néhány szereplő ruházatával (csizma, bő, fehér ing, mellény), is megidézte a régi korok hangulatát.Iskolánkat az alsó tagozat győztese, Patocskai Emese (4.o.), a felső tagozat részéről Bankos Enikő Emese (8.o.) képviselte. Az első három helyezett közé nem kerültek be, azonban színvonalas  produkcióikkal nagy tetszést arattak.

Stammer József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Időkép a Főúton
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!