Időkép a Tóparton
Archívum
Hozzászólások
Időjárásállomás
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

Már lassan hagyománnyá válik, hogy Mikulás közeledtével útra kelünk és ellátogatunk a fővárosba, hogy megnézzük a karácsonyi ünnepi műsort a cirkuszban. November 25-én majdnem 70 fővel szálltunk fel a Mikulásvonatra, ahol a Télapónak énekeltünk és cserébe megajándékozta a gyerekeket a róla mintázott csokiszoborral. A felnőtteknek is jutott egy kis finomság a zsákjából.

A cirkuszban a „Csodagömb- Cirkuszi Nagykarácsony” című előadást néztük végig, miközben varázsbuborékok repítettek el minket a csodák birodalmába. Elefánt, lovak, akrobaták, gurtni-, diabolo- és zsonglőrprodukciók, valamint a rejtélyes varázsló buborékjai kápráztatták el a közönséget.

Az utazásunkban a falu kisbusza és a kedves szülők segítettek bennünket. Köszönet érte.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Pályázatok
Időkép a Főúton
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!