e-Ügyintézés
Aktualitások
Időkép a Tóparton
Archívum
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

gyalog

Felújítások a Gondozási Központban

Kunfehértó Község Önkormányzata a 2015. évi költségvetésben biztosított anyagi hátteret a Gondozási Központ szükséges felújítására. Az elvégzett munkák többek között a kerítés csere, illetve felújítás, az iroda helyiség és a közösségi helyiség laminált parkettával való ellátása és a teakonyha hidegburkolása voltak. A beépítendő anyagokat az Önkormányzat biztosította, a munkát pedig a Kommunális Csoport dolgozói végezték, Lukács Tamás csoportvezető irányításával. A Szabadság tér felőli kerítés vakolása még a tavasszal megtörténik.

Gyalogosátkelők kialakítása

A Szabadság tér és Rákóczi utca kereszteződésében és az Iskola utca Rákóczi utca kereszteződésében is kivitelezésre került a kialakításra kerülő két új gyalogosátkelő kapcsán a beton kifuttatás. A központban várhatóan, február utolsó hetében felfestésre kerül az átkelőhely, míg az iskolánál ezt megelőzi a közvilágítás kiépítése. Ennek kivitelezési munkái márciusban történnek meg.

Hír: Lakatos Tamás Polgármesteri Hivatal műszaki ügyintéző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Pályázatok
Időkép a Főúton
Időjárásállomás
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!