Időkép a Tóparton
Archívum
Időjárásállomás
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

Január közepén rendeztük meg szépkiejtési versenyünket. Két korcsoportban (5-6. és 7-8.o.) olvasták fel legjobb tudásuk szerint azt a prózai szöveget, amivel már hetek óta készültek. Nagyon változatos volt a szerzők névsora: Janikovszky Éva, Spiró György, Vida Péter, Gárdonyi Géza nevét hallhattuk többek között. A kötelező  –csak a versenyen megkapott– szövegek: egy részlet Ottlik Géza: Iskola a határon című regényéből (5-6.o.), valamint Karinthy Frigyestől az Én és énke című írás. (7-8.o.)

A helyezések: 5-6.osztályosok I. Baranyi Réka  6.o. Szanyi Cintia 6.o. III. Begala Amina  6.o. és Bodicsi Mária Luca  5.o.

7-8. osztályosok     I. Faragó Emília  7.o. Csala Krisztián 8.o.  és  Horváth Zoltán  7.o.

Stammer József tanár

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Időkép a Főúton
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!