Időkép a Tóparton
Archívum
Időjárásállomás
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

Kunfehértó Község Önkormányzata a     TOP-2.1.3-15-BK1-2016-00030  számú, Kunfehértó Község központjának csapadékvíz elvezetése” című – nyertes pályázatához  kapcsolódóan rajzversenyt hirdetett  “Éltető víz-Védjük közösen!” címmel a Kunfehértói Általános Iskola tanulói és a Mosolyvár Óvoda óvodásai számára.

Az eredményhirdetés előtt Baics Tamás környezetvédelmi szakember   előadást tartott a víz fontosságáról, a csapadékvíz gyűjtéséről és felhasználásáról. Az előadás igen interaktívra sikerült, a gyerekek számos kérdést tettek fel a témával kapcsolatban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Pályázatok
Időkép a Főúton
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!