e-Ügyintézés
Aktualitások
Időkép a Tóparton
Archívum
Hozzászólások
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

A Polgármesteri Hivatal Ügyeleti száma : +36 30/619-68-90

Óvodánkban 2019. szeptember 18-án került megrendezésre a szüreti mulatság, az intézmény udvarán, kihasználva a szép őszi napsütést. Örömmel láttuk vendégül a kis bölcsődéseket is. Az óvónők a hagyományt erősítve, köténybe öltöztek. Különböző tevékenységekben vehettek részt a gyermekek, többek között a szülőktől kapott szőlőprésekkel lehetőség volt kipróbálni a must-készítést. A „munka gyümölcsét” a gyermekek örömmel kóstolták, ízlelték. A szüretet, a must-készítést megünnepeltünk közös táncokkal, alkalomhoz illő dalokkal, ami a gyerekeknek és az itt dolgozó felnőtteknek egyaránt örömére szolgált.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Pályázatok
Időkép a Főúton
Időjárásállomás
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!