e-Ügyintézés
Aktualitások
Időkép a Tóparton
Archívum
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

Tisztelt Kunfehértóiak!

Már második napja, hogy településünkön a Telekom mobil kommunikációjában problémák jelentkeznek, főleg az “okos” telefonok nem mindig működnek rendesen. Jeleztem ezt a Telekomnak és azt tájékoztatást adták, hogy dolgoznak a probléma megoldásán és nekem a következőket javasolták. Mivel az “okos” telefonok a 3G-t vagy a 4G-t (LTE) használják a szövegek továbbítására és ott lehet valami probléma, így 2G-re kell átállítani a telefonokat és akkor valószínűleg működni fog a hívás ás hívás fogadás! Ezt általában az “okos” telefonok beállítás ikonjánál az egyéb almenüben a preferált hálózatnál lehet beállítani. Persze mindenki a saját felelőségére állíthat a telefonján, de ez az átállítás már több telefonon is segített, ezért osztom itt meg!

Azt az ígéretet kaptam, hogy amint megoldódik a probléma, szólnak nekem, én pedig írok a honlapon és vissza lehet állítani a telefonokat!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Pályázatok
Időkép a Főúton
Időjárásállomás
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!