Időkép a Tóparton
Archívum
Időjárásállomás
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

A Kunfehértóért Közalapítvány jótékony célú közadakozásra hívta fel a lakosságot PESTI LAJOS és családja részére. Az adományokat a Közalapítvány erre a célra nyitott  bankszámlájára kértük utalni, a készpénz adományokat a Polgármesteri Hivatalban, a COOP üzletben és a Pinceboltban kihelyezett gyűjtő dobozokba lehetett elhelyezni.

Az összefogás példátlan eredményeként 2018. október 15-ig összesen 1.400.000 Ft adomány gyűlt össze, mely a család részére a Polgármesteri Hivatalban a mai napon átadásra került Kurgyis Gábor Kunfehértóért Közalapítvány Kuratóriumának elnöke és Huszár Zoltán polgármester közreműködésével.

Kunfehértóért Közalapítvány Kuratóriuma és Kunfehértó Község Önkormányzata ezúton is köszönetét fejezi ki a lakosság és a kunfehértói vállalkozók által nyújtott önzetlen segítségért.

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a Kunfehértóért Közalapítvány az adományozás lehetőségét továbbra is biztosítja a 10402568-50526884-78571000 számú számlájára való utalással.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Pályázatok
Időkép a Főúton
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!