e-Ügyintézés
Aktualitások
Időkép a Tóparton
Archívum
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

Kattintson a képre a nagyításhoz!

2 Válasz: Vadgesztenye fák permetezése

 • Évek óta csúfítja a Depo melletti területet az építési törmelék.Ahogy a telke elé jóérzésű, magára kicsit is igényes gazda nem tesz szemetet, úgy egy bármilyen apró (de nekünk igen kedves)nyaralótelep bejáratát sem kellene ilymódon “ékesíteni”.Többedmagammal remélem ,sikerül a lerakatot kissé hátrébb költöztetni hogy az ide látogatókat ne rögtön egy szemétdomb köszöntse. Tudomásom szerint természetvédelmi terület van a telepen, valahogy nem fér össze ezzel egy ilyen csúf lerakat .Elismerem ,hogy szükséges, de rögtön a kapuban?

  • Tisztelt Tanács Attiláné!
   Köszönjük észrevételét, de mi is tudjuk és látjuk az Ön által leírtakat és egyetértünk soraival, de sajnos vagy szerencsére olyan sok föld és egyéb építési anyag gyűlik össze a községben a pályázati fejlesztések miatt, hogy egyenlőre nem tudjuk más helyre deponálni ezeket az anyagokat! Az építkezések befejeztével reményeink szerint el tudjuk szállítatni vagy át tudjuk helyezni az említett lerakatot!

   Tisztelettel:
   Kállay István

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Időkép a Főúton
Időjárásállomás
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!