e-Ügyintézés
Aktualitások
Időkép a Tóparton
Archívum
Hozzászólások
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

Kattintson a képre a nagyításhoz!

2 Válasz: Vadgesztenye fák permetezése

 • Évek óta csúfítja a Depo melletti területet az építési törmelék.Ahogy a telke elé jóérzésű, magára kicsit is igényes gazda nem tesz szemetet, úgy egy bármilyen apró (de nekünk igen kedves)nyaralótelep bejáratát sem kellene ilymódon “ékesíteni”.Többedmagammal remélem ,sikerül a lerakatot kissé hátrébb költöztetni hogy az ide látogatókat ne rögtön egy szemétdomb köszöntse. Tudomásom szerint természetvédelmi terület van a telepen, valahogy nem fér össze ezzel egy ilyen csúf lerakat .Elismerem ,hogy szükséges, de rögtön a kapuban?

  • Tisztelt Tanács Attiláné!
   Köszönjük észrevételét, de mi is tudjuk és látjuk az Ön által leírtakat és egyetértünk soraival, de sajnos vagy szerencsére olyan sok föld és egyéb építési anyag gyűlik össze a községben a pályázati fejlesztések miatt, hogy egyenlőre nem tudjuk más helyre deponálni ezeket az anyagokat! Az építkezések befejeztével reményeink szerint el tudjuk szállítatni vagy át tudjuk helyezni az említett lerakatot!

   Tisztelettel:
   Kállay István

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pályázatok
Időkép a Főúton
Időjárásállomás
Szélmérő
Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák