e-Ügyintézés
Aktualitások
Időkép a Tóparton
Archívum
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

jeno SDC16575

Március 10-én iskolánk 41 alsó tagozatos tanulója színházlátogatáson vett részt Kiskunhalason. A Jégkirálynő című előadást láthattunk a Nektár Színház előadásában.  Andersen klasszikus meséje a szeretetről és a barátságról szólt. Gerda és Kay történetét a legtöbb gyerek már ismerte, ennek ellenére nagyon tetszett nekik, hiszen az egész előadás alatt vetített háttér előtt szerepeltek a színészek. A jelmezek közül főleg a Jégkirálynő csodás ruhája nyűgözte le a gyerekeket.  Az előadást klasszikus – és mai hangvételű zene kísérte. (Pusenszki Mariann)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Pályázatok
Időkép a Főúton
Időjárásállomás
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!