Aktualitások
Időkép a Tóparton
Archívum
Időjárásállomás
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

Évek óta hagyomány már, hogy a kiskunhalasi Szilády Áron Gimnázium labor órákon fogadja intézményünk tanulóit. Idén januárban ötödik és hatodik osztályosok egy teljes délelőtt vehettek részt ezen foglalkozásokon.

Fizika, kémia, földrajz és biológia tantárgyból egy-egy feladatsor vezette a tanulókat, akik párokban dolgoztak. Izgalmas volt, amikor a fizika kísérletet egy kamera segítségével mindenki a kivetítőn követhette figyelemmel. Az ásványok vizsgálata mikroszkóppal történt, s most már mindenki fel fogja ismerni a zsírkövet, a palát, a bazaltot, a bauxitot, nem csak a feketeszenet.

Biológiából a különféle magok, a spórák, a fenyőlevél, s a toboz világába kukkantottunk be szó szerint…

Mindenki fehér köpenyt kapott, ezeket felvéve „20 kis tudós” dolgozott lelkesen egy igazi laboratóriumban. Jó magatartásukért, ügyességükért dicséretet is kaptak a fehértói tanulók.

Stammer József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Időkép a Főúton
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!