e-Ügyintézés
Aktualitások
Időkép a Tóparton
Archívum
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

Kunfehértó Község területén keletkezett háztartási zöldhulladék szállítása  ügyében

Tisztelt kunfehértói Lakosok!
Tisztelt kunfehértói Ingatlan Tulajdonosok!

Kunfehértó Község területén a hulladékszállítási feladatokat, mint közfeladatot a KUNSÁG­HALAS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: KUNSÁG-HALAS Nonprofit Kft.) látja el, melynek Kunfehértó Község Önkormányzata is alapítója és tulajdonosa más önkormányzatokkal egyetemben. A hulladékszállítási feladatokhoz szükséges gépekkel és engedélyekkel a KUNSÁG-HALAS Nonprofit Kft. rendelkezik, ezért ezt a feladatot Kunfehértó Község területén a jelenleg hatályos jogszabályok alapján csak a KUNSÁG-HALAS Nonprofit Kft. végezheti. A hulladékszállítási feladatokhoz tartozik az ingatlanon keletkezett zöldhulladék elszállítása is, melynek kezeléséről és adott esetben az elszállításáról a hatályos jogszabályok alapján az ingatlan tulajdonosának kell gondoskodnia.
A linkre kattintva olvashatja az egész dokumentumot!
Zöldhulladék szórólap

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Időkép a Főúton
Időjárásállomás
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!