Időkép a Tóparton
Archívum
Időjárásállomás
Nagyvállalkozások
Honlap oldalak

diakparlament2016 november 22-én került megrendezésre Kiskunhalason a Bács-Kiskun megyei Diákparlament közgyűlése. A gyűlésen a Kunfehértói Általános Iskolát – mint a helyi diákönkormányzat elnöke- Ragadics Tímea 8. osztályos tanuló képviselte. A fórumon a küldöttek elmondhatták a tanulási tapasztalataikat, lehetőségeiket. Megvitatták a diákönkormányzatok működési tapasztalatait, jogaik érvényesülésének lehetőségeit, valamint egyéb felmerülő problémáikat. Javaslatok hangzottak el, olyan kérdésekről, amiket érdemes megtárgyalni az Országos Diákparlament ülésén.

Miután az elnök meggyőződött arról, hogy határozatképes a közgyűlés, titkos szavazással megválasztották azokat a tanulókat, akik megyénket képviselik majd az Országos Diákparlament februári ülésén.

Egy ilyen gyűlésen a tanulók kicsit belecsöppennek a felnőttek világába. Megtanulnak véleményt alkotni, kiállni mások elé, szerepelni és kicsit felnőttnek lenni. Érdekes és fárasztó nap volt.

Németh Mónika

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Pályázatok
Időkép a Főúton
Nemzeti Jogszabálytár
Nemzeti Jogszabálytár

Gömb-Panoráma
Gömb-panoráma

Legutóbbi Híreink
Hír Kategóriák
Magyar Államkincstár

MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR Fektessen be gyermeke jövőjébe!Kezelje okosan gyermeke életkezdési támogatását, a 42.500,- Ft-ot. Nyisson Start-értékpapírszámlát a Kincstárban!Babakötvény 5,8 %-os kamattal!Díjmentes számlanyitás, a számla adó-, járulék és illetékmentes! Bővebb információért kattintson a hirdetésre!